Yurtdışında >>

University of Southern Indiana (USI)

The University of Southern Indiana, Indiana eyaletinin üçüncü büyük şehri olan Evansville’de yer almaktadır. İhtişamlı Ohio nehrinin kıyısında yer alan şehir uzun bir süredir bölgenin kültürel ve iktisadi merkezi olmuştur. Money dergisinin de yazdığı gibi, USI öğrencisi olarak ABD’nin en güvenli şehirlerinden birinde yaşayacaksınız. Metropolitan bir şehir olarak Evansville yaklaşık olarak 300,000 kişilik bir topluluğa ev sahipliği yapmaktadır.

USI 33 eyalet ve 33 ülkeden 10,000’in üzerinde öğrencisi bulunan 1965’te Evansville, Indiana’da kurulmuş devlet yardımlı 4 yıllık eğitim veren bir üniversitedir. Southern Indiana Üniversitesi’nde öğretmen başına 18 öğrenci düşmektedir. USI’da eğitim her şeyden önce gelir. Çoğu sınıfta 25 ya da daha az öğrenci vardır. Böylelikle, çoğu üniversitede mümkün olmayacak bir şekilde öğrenciler ve akademik kadro arasında çok daha yakın bir ilişkinin geliştirilmesi sağlanmıştır.

Üniversite 60 alanda eğitim vermektedir. Öğrenciler 5 yüksek okuldan birine kayıt olur: İşletme, Eğitim ve İnsani Hizmetler, Sosyal Bilimler, Hemşirelik ve Sağlık Bilimleri ve Bilim ve Mühendislik Teknolojisi. İşletme Okulu AACSB tarafından akreditedir. USI ayrıca Accreditation Board of Engineering and Technology (ABET) tarafından akredite olan  mühendislik teknolojilerinde lisans programları sunmaktadır.

Ortalama eğitim ve yaşam ücretleri (1 sömestr):

* Lisans programı: $ 5,280
* Yüksek lisans programı:  $ 4,758
* Konaklama: $1,680 (paylaşımlı dairelerde kampüs içi konaklama)

Kategori : AMERİKA'DA ÜNİVERSİTE, YURTDIŞINDA ÜNİVERSİTE and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.